Nieuws

Uitbreiding werkgebied 

Vanaf januari 2017 breiden wij onze makelaarsactiviteiten uit naar andere plaatsen in de nabije omgeving. Nijkerk, Harderwijk en Biddinghuizen zullen ook meer van ons gaan horen. 

10 jarig bestaan van Kuipers Makelaardij

Eind 2005 zijn wij gestart met onze makelaarsactiviteiten en in 10 jaar is ons bedrijf gegroeid naar een makelaarskantoor met uiteenlopende dienstverlening van bemiddeling bij woningverkoop, verhuur van woningen en bemiddeling bij transacties in het commercieel vastgoed. In 2010 kwam de crisis in de woningmarkt waarna eind 2015 de markt een opleving vertoonde. Dat hebben we gemerkt aan het toenemend aantal transacties vanaf december 2015 en het najaar van 2016. In het najaar van 2016 hebben we actief gewerkt aan de totale vernieuwing van ons mooie bedrijf. 

Kuipers Makelaardij meldt nieuws over funda.nl 

Funda zette met ingang van december 2015 haar deuren open voor alle professionele makelaars, welke zijn aangesloten bij een brancheorganisatie NVM, VBO of Vastgoedpro. Dat moment ging samen met een totale vernieuwing van funda in opzet en weergave van woninginformatie.  Dat heeft er toe geleid dat eindelijk alle woningen, ongeacht of zij nu worden verkocht door een VBO makelaar of een NVM makelaar, op gelijke wijze worden gepresenteerd. Kortom, alle woningen keurig in het rijtje, overzichtelijk. Bovendien zijn de manieren waarop de presentatie van een woning kan worden vormgegeven uitgebreid. Op ons kantoor of bij u aan huis kunnen wij u een mooie presentatie geven over deze mogelijkheden.  

Kuipers Makelaardij treedt toe tot het nieuwe NRVT

Vanaf 1 januari 2016 is Kuipers Makelaardij te Zeewolde lid van het nieuwe taxateursregister. Dit nieuwe register vervangt het SCVM en het Vastgoed Cert. Het NRVT nummer van Kuipers Makelaardij is RT 588820448. Meer informatie over onze inschrijving is te vinden op www.nrvt.nl. Kuipers Makelaardij heeft een inschrijving voor het taxeren van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. 

Kuipers Makelaardij taxeert woningen en bedrijfsmatig vastgoed

Heeft u een woning te taxeren voor de aankoop of heeft u een bedrijfsmatige taxatie nodig dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening tegen aansprekende tarieven. Belt u gerust zodat we u op de juiste wijze kunnen assisteren.

 

Er is nog geen nieuws. Ga naar uw CMS en voeg nieuwsitems toe.

Copyright © 2020 Kuipers Makelaardij

Inloggen

Inloggen op mijn Kuipers Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?