Topwoning

Wij hanteren een exclusieve label "topwoning" 

Wat is onze visie

Binnen onze woningportefeuille streven wij naar een evenwichtig aanbod met woningen. Wij genieten van woningen die bijzonder zijn en zich onderscheiden door onderhoud, afwerking en inrichting. Wij zijn ongelofelijk trots op onze verkopers die zo veel tijd en aandacht aan hun woning besteden. Reden des te meer om deze woningen van een extra accent te voorzien.

Hoe ontstond topwoning?

We voerden de laatste jaren veel gesprekken met kopers. We leerden veel over de manier waarop een woning wordt geselecteerd, bekeken en gewaardeerd.

Woningen die "top" zijn maken grotere kans om verkocht te worden. De grote woningsites bieden ons echter geen mogelijkheden om een "topwoning" te promoten. Middels deze nieuwe promotie bieden we elke woning - van jong tot oud - de kans om het label "topwoning" te verdienen als deze hoog scoort op 6 belangrijke punten.

Hoe promoten wij uw topwoning?

Op onze site zijn worden deze woningen in de woningselectie voorzien van een opvallende kleur en de toevoeging topper. Topwoningen worden altijd aan alle potentiele kopers gepresenteerd tijdens gesprekken en bezichtigingen. Topwoningen krijgen een speciale behandeling.

De 6 punten van een topwoning

Onderstaand ziet u op welke 6 belangrijke punten een kijker een woning waardeert. Een woning verdient het label "topwoning" als tenminste 4 van de 5 wegingsfactoren een goed scoren. Deze factoren staan in volgorde van belangrijkheid.

De 6 belangrijke punten van een topwoning
Bouwonderdelen keuken, badkamer, toilet, kozijnen, trappen v
Afwerkingsniveau vloeren, wanden, plafonds, zonwering, materialen v
Onderhoudsniveau schilderwerk, metselwerk, gevel, dak, goten v
Tuin schutting, schuur, achterom, bestrating, beplanting v
Installaties cv/mv, vv, glasvezel, rookmelder, warmtepomp v
Omgeving ligging, groen, parkeren, openbaar vervoer, winkels v