Over ons en onze dienstverlening

Waarom Kuipers Woning & Bedrijfsmakelaardij?

Actieve manier van werken
Een bord in de tuin en uw woning op Funda en dan afwachten is niet genoeg om uw woning goed verkocht te krijgen. Daarvoor is een goede verkoopstrategie, vakkennis en vooral een actieve manier van werken nodig.

Hoge verkoopprijs door zeer scherp onderhandelen
Als ervaren onderhandelaar maar altijd met oog voor uw belangen halen wij er uit wat er in zit. Dat betekent voor u een betere opbrengst. Een goede makelaar verdient zich daarom zelf dubbel en dwars terug.

10 jaar ervaring in de makelaardij
Wij zijn 10 jaar actief in de makelaardij. Onze ervaring als makelaar en onze juridische kennis geeft u de zekerheid dat uw vastgoedtransactie in goede handen is.

Gecertificeerd Register Makelaar Taxateur
Kuipers Woning & Bedrijfsmakelaardij is gecertificeerd als Register Makelaar Taxateur volgens de modernste ISO-normering. Dat is voor u een garantie voor vakkennis en kwaliteit. Makelaar ben je niet zo maar, het is vak. Professionele Register Makelaars mogen hun aanbod plaatsen op Funda, de best bezochte woonsite van Nederland en dus dè site voor de verkoop van uw woning. Wij verzorgen via uitstekend fotowerk en pakkende teksten een perfecte presentatie op Funda waardoor uw woning extra opvalt. Dat zorgt voor meer bezichtigingen.

Ouderwetse service, de klant is bij ons koning
We zijn een bedrijf met vernieuwde aanpak, maar ouderwets in de behandeling van onze opdrachtegver. Bij ons rekent u op een persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

Wij regelen alles van A – Z
Verkopen is arbeidsintensief. Het verzorgen van fotowerk en internetplaatsingen, teksten en brochures maken, advertenties regelen, informatieverzoeken afhandelen, Open Huis organiseren, klanten benaderen en voorlichten, bezichtigingen regelen en uitvoeren, onderhandelen, de koopakte opstellen, afwikkelen naar de notaris, de eindinspectie enz. Er komt echt meer bij kijken dan u denkt. Wij nemen al het werk voor u uit handen en zorgen bovendien voor een zeer goed resultaat.

Gunstige tarieven
Ons nieuwe kantoor is vernieuwd. Er is geïnvesteerd in telefonie, internet, automatisering en een goede bemanning. Wij bieden meer en voor betere tarieven dan onze collega’s.