Referenties

Evaluatie na afloop

Na afloop van de aan of verkoop van een woning of bedrijfspand volgt er een evaluatie met de opdrachtgevers aan wie wij ook een referentie vragen. Op deze pagina kunt u lezen wat enkele van onze relaties vinden van ons en en ons bedrijf en hoe zij de dienstverlening hebben ervaren.

Ronnie en Evelien

"wij hebben de aankoop van onze nieuwe woning door Jurgen en Arita Kuipers van Kuipers Makelaardij als heel prettig en persoonlijk beschouwd. Er was steeds tijd om met elkaar te overleggen en alle stappen door te spreken. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een hele mooie koopsom en voor ons een heel mooi huis in Zeewolde. Jongens, ga zo door!"

Verkopers Pauwoog

" wij vinden Kuipers Makelaardij een echt betrokken makelaar! Hij was altijd een half uur van te voren aanwezig zodat hij zich goed kon voorbereiden en het verhaal van de woning echt kon vertellen. We hebben een heel goed gevoel overgehouden en komen zeker bij hem terug!"

Huurders-eigenaren van een bedrijfspand

" uitmuntend in voorbereiding en advisering omtrent de aankoop van onze winkel"

Verkopers Tweelingen 77

"we hebben dankzij Jurgen en Arita Kuipers een mooie prijs voor onze woning gekregen, voor ons heel fijn om te weten dat er nu nieuwe mensen wonen naar volle tevredenheid"

Verkopers Tweelingen 51

"dankzij de inzet van Jurgen en Arita hebben wij een hele mooie prijs voor onze woning gekregen en konden wij met een gerust hart verhuizen"

Verkopers Eem 23

"toen Jurgen en Arita begonnen met hun makelaarskantoor dat toen nog bekend stond onder de naam WOOON, hebben wij hun de opdracht gegund"

Kopers Grote Beer 13

"Heel erg bedankt voor al jullie steun en hulp bij het zoeken naar onze nieuwe woning aan de Grote Beer 13 te Zeewolde."

Succes heeft ook een keerzijde

De meeste websites melden vaak alleen maar de successen. Klopt dat wel?

Niet alles gaat altijd zoals we dat graag zien. Zo worden er ook wel eens opdrachten ingetrokken, of gaan verkoopopdrachten niet door omdat de financiering niet rond komt bij de hypotheekverstrekker.