Full service aankoop van jullie nieuwe woning voor een vast bedrag van € 995,00

Een aankoopmakelaar bespaart geld!

Sinds 2005 koop ik als deskundige en onafhankelijke aankoopmakelaar woningen aan. Mijn aankopen hebben mij al door heel Nederland gebracht. Als aankoopmakelaar opereer ik deskundig en onafhankelijk omdat ik enkel en alleen voor jou als koper werk! Voor de prijs hoef je het niet te laten. Dat is eigenlijk een verzekering in een goede afloop.

Als aankoopmakelaar biedt ik diepgaande kennis en ervaring. De winst zit in de juiste woning tegen de juiste prijs en voorwaarden.

Een bestaande woning aankopen

Je wilt een bestaande woning kopen. Wat zijn je woonwensen? Bezit je een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op je afkomen. Met onze hulp vind je daar een antwoord op. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker.

Als “aankoper” geef je aan van welke diensten je gebruik wilt maken. Het is dus goed mogelijk om bepaalde dingen zelf te doen. Samen komen we tot duidelijke afspraken, waardoor je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. En welke dienstverlening je ook kiest, wij behartigen alleen jouw belang. 

 

Onbeperkt geldig vanaf januari 2017, genoemde prijs is exclusief BTW.