Jurgen en Arita, een sterk koppel in de makelaardij

 

Onze start in 2005 en wat het vandaag is geworden

In 2005 zijn wij begonnen met onze makelaarsactiviteiten. Eerst vanuit huis en als snel daarna naar een kantoorruimte aan de Raadhuisstraat 59 te Zeewolde. Hier hebben we 5 jaar intensief samengewerkt met onze collega Jan Otten van Flevo Finance. We deelden een kantoor totdat onze activiteiten zich uitbreidden.

Sinds januari 2013 is ons bedrijf gehuisvest aan het Schepenveld 12-12 te Zeewolde. Ons kantoor zit aan de straatzijde. Vanuit ons nieuwe kantoor behartigen we elke dag de belangen van onze uiteenlopende opdrachtgevers. Zo verkopen we niet alleen woningen in opdracht van particulieren maar verhuren wij ook woningen en winkelruimtes.

Onze taakverdeling

Ons bedrijf is een man-vrouw bedrijf. Samen runnen wij onze tent en hebben onze eigen werkzaamheden. Arita is verantwoordelijk voor het back-office. Hierin horen alle activiteiten die te maken hebben met administratieve zaken omtrent de woningen in het bijzonder. Zij zorgt voor fotografie, dossiers, regelt en plant bezichtigingen. Zij maakt de brochures en houdt de woningpresentaties bij.

Jurgen is de Register Makelaar Taxateur en houdt zich bezig met alle commerciële activiteiten binnen de makelaardij. Deze hebben te maken met bezichtigingen, onderhandelingen en het sluiten van koopovereenkomsten en alle werkzaamheden die daar bij horen. Tot zijn taken behoren ook het leiden en organiseren van de onderneming in zijn geheel. 

Als makelaarskoppel maken we graag met u kennis.