Property photo 0 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 1 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 2 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 3 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 4 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 5 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 6 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 7 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 8 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 9 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 10 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 11 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 12 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 13 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 14 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde Property photo 15 - Giek 7, 3891 KA Zeewolde
Verkocht: Multifunctioneel gebouw op eigen terrein
Adres: Giek 7, 3891 KA Zeewolde
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 2.000 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.080 m²
€ 595.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Een "multifunctioneel" complex bestaande uit drie aaneengeschakelde gebouwen welke in 2015 zijn gerenoveerd. Het complex bestaat uit een kantoortoren met drie verdiepingen, een vleugel met twee verdiepingen en een grote bedrijfshal, met 25 parkeerplaatsen op eigen terrrein dat middels een rolhek afsluitbaar is.

Dit complex is zeer geschikt voor ondernemers in diverse sectoren waaronder: automot... Meer informatie
 • Kenmerken
  Type object Kantoor
  Bouwperiode 1998
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Donderdag 25 februari 2016
  Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05368
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 25 februari 2016
Laatste wijziging Maandag 1 oktober 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1998
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Ankerloze spouwmuren
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.000 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.080 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 993 m²
Inhoud 5.245 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Beschutte ligging
Bedrijventerrein
Nabij snelweg
Nabij openbaar vervoer
Energieverbruik
Heeft een energiecertificaat Ja
Energielabel G
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 25
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Een "multifunctioneel" complex bestaande uit drie aaneengeschakelde gebouwen welke in 2015 zijn gerenoveerd. Het complex bestaat uit een kantoortoren met drie verdiepingen, een vleugel met twee verdiepingen en een grote bedrijfshal, met 25 parkeerplaatsen op eigen terrrein dat middels een rolhek afsluitbaar is.

Dit complex is zeer geschikt voor ondernemers in diverse sectoren waaronder: automotive, productie i.c.m. opslag en distributie van uiteenlopende produkten vanuit een modern kantoorgebouw. Dit complex ligt binnen de bebouwde kom op het industrieterrein Schepenveld, is zeer goed bereikbaar vanuit Harderwijk, Nijkerk en Amersfoort waar soortgelijke complexen hogere koopsommen en huren kennen. Zeewolde biedt een gunstg vestigingsklimaat. Informatie hierover is bij de Gemeente Zeewolde verkrijgbaar.

Indeling

Het complex staat op eigen terrein dat vanaf de doorgaande weg "de Giek" zeer goed zichtbaar is. De kantoortoren springt het eerste in het oog en biedt via een entree met trappenhuis aan de zjikant toegang tot de kantoorruimtes op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Alle ruimtes voorzien in een pantry, toiletgroepen, airconditioning. De kantoortoren kent eigen meters voor gas, water en licht en kennen systeemplafonds. Vanuit de kantoortoren zijn de vleugel en de bedrijfshal binnendoor bereikbaar maar ook afsluitbaar.

De vleugel aan de zijkant is ook vanaf de doorgaande weg "de Giek" zeer goed zichtbaar, met een gevel in een donkergrijze kleurstelling ter accent.
Deze vleugel kent een eigen entree aan de voorzijde welke toegang geeft tot de begane grond en middels een stalen spiltrap de eerste verdieping. Ook hier in de entree een eigen toiletgroep en op de 1e verdieping een pantry en toiletruimte. Dit gebouw is afgewerkt met systeemplafonds en airconditioning. Vanuit de vleugel is de aanpandige bedrijfshal binnendoor bereikbaar.

De bedrijfshal is het gebouw dat achter de kantoortoren en de vleugel is gepositioneerd. Binnendoor bereikbaar komt men in een ruimte die ca. 600 m2 groot is. Ook deze hal is af te sluiten van de twee andere gebouwen. De bedrijfshal kent een ideale maatvoering om de gehele ruimte op te delen in separate units met eigen overheaddeuren. Dit gebouw beschikt over eigen meter voor gas, water en licht.

Het buitenterrein voorziet in 25 maar uitbreidbaar 28 parkeerplaatsen.

Bijzonderheden

De oude indeling van de bedrijfshal is weggenomen, de damwanden zijn op punten hersteld met nieuw metsel –en voegwerk. Oude installaties zijn verwijderd, daklichten gereinigd en dak ter plaatse van voormalige vriescel hersteld. Twee overheaddeuren zijn hersteld en twee nieuwe zijn geplaatst. Alle ramen in de overheaddeuren zijn vervangen.

Het gehele complex is aan de buitenzijde gereinigd middels hoge drukreiniging. Het buitenterrein is van obstakels en zwerfaval ontdaan en geheel gereinigd.

Het gehele complex is rondom geschilderd in moderne witte en grijstinten. Waar nodig zijn ramen vervangen en is houtrot aan de buitenzijde weggenomen. De gevel van de vleugel heeft een onderscheidende kleur gekregen.

De binnenzijde van de kantoren op de BG grond (hoofdgebouw en vleugel) zijn volledige gerenoveerd, voor wat betreft de wandafwerking en het schilderwerk. Het hoofdkantoorgebouw heeft een nieuwe keukenopstelling gekregen.

De laatste activiteiten werden verricht in januari en februari 2016 en spitsten zich toe op het afwerken van het buitenterrein middels ophoging met nieuw grind en het verrichten van landscaping. Er staat nu een mooi complex op een zichtlokatie, multifunctioneel en direct te betrekken. Verkoop en/of verhuur bespreekbaar. Er staat nu een mooi complex op een zichtlokatie, multifunctioneel en direct te betrekken. Verkoop en/of verhuur bespreekbaar. Evenwel wordt door de destijds gekozen bouwstijl en toepasssing van materialen een laag energielabel verwacht. De vastgoedeigenaar zal de nieuwe eigenaar een energielabel verstrekken. Kuipers Woning & Bedrijfsmakelaardij sluit elke aansprakelijkheid en schadeplichtigheid uit in geval van een gebreken en bijvoorbeeld laag energielabel. Kuipers Woning & Bedrijfsmakelaardij nodigt elke koper of huurder uit op gebruikelijke wijze onderzoek te doen naar het vastgoedobject zo ook het verrichten van eigen oppervlaktemetingen. Kuipers Woning & Bedrijfsmakelaardij sluit nadrukkelijk elke aansprakelijkheid en schadeplichtigheid uit inzake verschillen van inzicht inzake de NEN meetnormen.
Copyright © 2019 Kuipers Makelaardij
Funda Funda in business NRVT NWWI

Inloggen

Inloggen op mijn Kuipers Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken