Koppelverkoop? Ehm, niet bij ons!

Een vaak toegepaste makelaarstruc is ‘koppelverkoop’. Dat gaat zo. Na lang zoeken vind je op funda die droomwoning. Jullie zagen de foto’s en werden verliefd. De verkoopmakelaar plant een bezichtiging. Je hoort dat er veel ‘bekijks’ is en dat je moet bieden via internet. Daaromheen hoor je dat jouw kansen toenemen als die verkoopmakelaar ook jouw woning verkoopt.

Informeel natuurlijk. Nu zul je denken: ‘dat gebeurt toch alleen in het Westen…?’. Ehm, makelaars zijn nogal creatief maar fris is het niet. Iedereen behoort een gelijke kans toe, zoals dat jonge stel met beperkter budget en kinderwens of twee scheefhuurders met een ruimer budget.

Beste lezers, géén koppelverkoop bij ons! Ik leg iedereen uit hoe ‘verkoop’ werkt en zeg potentiële kopers of er ‘bekijks’ is. Als je biedt zeg ik hoe het in zijn werk gaat. Krijg je de woning gegund dan beslis je pas daarna wat je met het eigen huis doet. Zo ervaar je als koper geen druk en bevorder je ook eerlijke concurrentie tussen makelaars. Je gunt toch de verkoop aan diegene met de ‘klik’ en de beste offerte? Anders niet doen.

Bied jij alle ‘partijen’, ook mij als professionele makelaar, een gelijke kans? Dan betaal je bij een verkoopopdracht gegeven in maart ‘24 een vast bedrag van € 2.995,00 inclusief BTW. Wil je liever een goede aankoopbegeleiding, kijk dan even op onze website onder AANKOOP.

Maart Actie bekijken? Ga naar www.kuipersmakelaars.nl